הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - ברוקולי ברוטב חרדל
18/04/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
מנות 2 150 קלוריות למנה
מנה דיאטטית, טעימה וקלה להכנה
ברוקולי ברוטב חרדל

החומרים:

מגשית ברוקולי שמספיקה לשתי מנות
¾ כוס שמנת לבישול אלפרו סויה 5%
1 כף חרדל דיזון איכותי
מעט: פלפל לבן, מלח, שום טחון על פי הטעם


אופן ההכנה:


מנקים את הברוקולי מעלים וחלקים לא מתאימים לאכילה ומשאירים בעיקר את ראש הברוקולי,
מאדים את הברוקולי במים עם מלח עד שהוא מרכך
בסיר נפרד מוזגים את השמנת הצמחית לבישול ובזמן התחממות השמנת מוסיפים, בערבוב מתמיד, את החרדל. ממשיכים לבשל על אש קטנה ומערבבים עד  שהתערובת אחידה. מגיעים כמעט לרתיחה (אסור להרתיח) ומורידים מהאש. מוסיפים מעט מלח, פלפל לבן ושום לפי הטעם.
מניחים את הברוקולי המאודה על צלחת הגשה או צלחות אישיות ומוזגים את הרוטב

בתיאבון

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il