הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - לביבות ירקות
08/02/2018, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
10-15 לביבות כ-40 קלוריות ללביבה.
לביבות ירקות

חומרים:


3-4 קישואים קלופים
2 גזרים קלופים בינוניים
1 בצל קטן
חצי צרור פטרוזיליה
1 שן שום
כוס פרורי לחם (מייבשים לחם קל וטוחנים לפירורי לחם)
ביצה
תבלינים לפי טעם: מלח, פלפל, כורכום טרי, פפריקה מתוקה


אופן ההכנה:


מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
חותכים את הקישואים, הגזר הבצל לחתיכות גדולות ומכניסים למעבד מזון. מוסיפים פטרוזיליה שום ותבלינים ומפעילים עד שמתקבלת עיסה גסה, לא מחית.
מעבירים למסננת וסוחטים את עודפי המים.
מעבירים לקערה וטורפים פנימה ביצה. מוסיפים חצי מפירורי הלחם ולשים. אם העיסה רטובה מידיי – מוסיפים פירורי לחם. 
יוצרים 10-15 לביבות ומניחים על תבנית האפיה. אופים למשך 30-40 דקות ומגישים.

(אפשר להגיש 3 לביבות עם כף יוגורט דל שומן)

בתיאבון!


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2018 Diets.co.il