הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלט עלי תרד ופטריות שיטאקי
24/12/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
2 מנות כ - 40 קלוריות למנה
סלט עלי תרד ופטריות שיטאקי

חומרים:


2 כוסות עלי תרד קיסר שטופים וללא גבעול
1/2 כוס עלי בייבי או עלי רוקט
4 צנוניות רחוצות וחתוכות לפרוסות דקות
2 פטריות שיטאקי, חתוכות לחתיכות גסות
כף שומשום
½ כפית מלח
קמצוץ אגוז מוסקט
מעט מיץ לימון לתיבול (או כף חומץ בלסמי)


אופן ההכנה:


מקפיצים את פטריות השיטאקי, ללא שמן, מוסיפים שומשום ומלח ומערבבים עד שהפטריות משחימות. מוסיפים אגוז מוסקט.
מוסיפים לקערת סלט את עלי התרד, עלי הבייבי או הרוקטואת הצנוניות. מוסיפים לימון או חומץ בלסמי ואת פטריות השיטאקי המוקפצות. מערבבים בעדינות. מגישים כשהפטריות עדיין חמות.


בתיאבון!

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2018 Diets.co.il