הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - קרפצ'יו סלק
23/11/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
2 מנות כ- 80 קלוריות למנה.
מנת פתיחה טעימה וחגיגית.
קרפצ'יו סלק

חומרים:


1 סלק בינוני מקולף
½ 1 כפות חומץ בלסמי איטלקי
2 כפיות שמן זית
1 כף גבינת פרמז'ן מגורדת
2 כפיות מלח גס
מעט פטרוזיליה טרייה וקצוצה לקישוט

אופן ההכנה:


מכניסים את הסלק המקולף לסיר מים מומלחים מעט, מרתיחים. אחרי הרתיחה מבשלים על אש בינונית למשך כ 15 דקות.
מצננים את הסלק המבושל לטמפרטורת החדר ופורסים לפרוסות דקות מאוד
מסדרים את פרוסות הסלק הדקות על צלחת בצורה של "פרח" – מעגל פנימי ומעגל חיצוני
במרכז מוסיפים מעט פטרוזיליה
מזליפים את השמן על פרוסות הסלק וכן את הבלסמי
מפזרים את המלח הגס
מפזרים את הפרמז'ן ומעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים קר
ארוחה חגיגית וטעימה.

בתיאבון!

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2018 Diets.co.il