הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פילה לברק בתנור
06/07/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
2 מנות 190 קלוריות למנה
פילה לברק בתנור

רכיבים:


2 נתחי פילה לברק מופשרים או טריים
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
לימון חתוך לפלחים
עלי תימין
מלח פלפל לבן כורכום שום לפי הטעם

אופן ההכנה:


מחממים את התנור ל 180 מעלות
מכינים נייר אפייה עליו מרססים מעט ספריי שמן באופן אחיד
שוטפים את פילה הדג וסופגים בעדינות עם נייר מטבח
קוצצים את הפטרוזיליה התימין והנענע ומערבבים יחד
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
מורחים את נתחי הדג בתערובת עשבי התיבול ומניחים על התבנית
מפזרים פלחי לימון על הדג ולצידו
עוטפים את הדג בנייר כסף
מכניסים לתנור לעשרים דקות
פותחים את עטיפת נייר הכסף ומכניסים לעוד חמש עד עשר דקות לתנור - עד שהדג משחים מעט

מוציאים ומגישים על מצע חסה


בתיאבון

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il