הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פלחי סברס בתנור עם רוטב בלסמי
14/06/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
4 מנות כ 55 קלוריות למנה
תוספת טעימה מיוחדת וכמובן גם דלת קלוריות.
פלחי סברס בתנור עם רוטב בלסמי

החומרים:

4 סברס בינוניים או גדולים
כפית מלח גס
כף חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
צרור עלי נענע

אופן ההכנה:

מקלפים בזהירות את הסברס, חותכים לרבעים לאורך – כמו פלחים
מזליפים שמן זית, חומץ בלסמי ומלח על הפלחים ומניחים לחצי שעה לערך
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך חצי שעה
מוציאים ומניחים את הפלחים על צלחת הגשה משותפת ומקשטים בעלי נענע
ניתן גם להניח כל 4 פלחים על צלחת אישית ולקשט בעלי נענע

בתיאבון

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il