הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלט בורגול
30/05/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
2 מנות גדולות כ 120 קלוריות למנה.
סלט צבעוני טעים ומתאים כתוספת לארוחה חגיגית.
סלט בורגול

חומרים לסלט:


½  אריזת סלק מבושל מקולף בואקום
¾  כוסות בורגול
1.5 כוסות מים רותחים
חצי כפית שטוחה מלח
צרור פטרוזיליה, נענע ובזיליקום


אופן ההכנה:



בתיאבון!

מערבבים היטב ומגישים קר.
ניתן להוסיף מעט גרדת ג'ינג'ר למי שאוהב


 

מוסיפים את הבורגול לקערה או כלי זכוכית ומוסיפים את המים הרותחים עם מעט מלח.
משאירים את הבורגול במים למשך שעה עד שעה וחצי. בינתיים חותכים את הסלק לקוביות קטנות וקוצצים את הירק.
שמים את קוביות הסלק  בקערה, מוסיפים את הבורגול המושרה והמוכן לאחר שסונן מהמים העודפים ומוסיפים את הירק הקצוץ.
שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il