הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - טיפ שבועי צבעוני ונחמד
11/04/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
הוסיפו פרחי כובע נזיר ועלי כותרת של פרח ההביסקוס האדום לסלט ולקישוט הארוחה
טיפ שבועי צבעוני ונחמד

פרחי כובע נזיר כתומים ועלי כותרת של פרח ההיביסקוס האדום נותנים טעם וצבעוניות והם בהחלט אכילים.
הגינות הפורחות והגן המלבלב, עכשיו בתקופת הפסח, מעלים בנו את החיוך והאנרגיות החדשות של האביב.


בואו נכניס מעט מהליבלוב לסלטים או כקישוט לתבשילים. לדוגמא: הגשת צלי בקר בצלחת בהירה, מקושט בעלי כובע נזיר כתומים כהים וצהובים בהירים – יכול בהחלט להיות גולת כותרת על השולחן.
פרחי ההיביסקוס ידועים כמכילים אנטיאוקסידנטים רבים ולכן ניתן גם לחלוט מהם תה, לשלבם בתבשילים ובסלטים רבים.


גם סלט עלים ירוקי עם עלי חסה, מעט עלי תרד, עלי ביבי שונים, מלפפון חתוך בפרוסות דקות יכולים לקבל מעט יותר צבעוניות ושמחת חיים עם נוסיף עלי כובע נזיר ו/או עלי היביסקוס אדומים למעלה, להגשה. פודינג שוקולד מקושט בשני עלי היביסקוס אדומים וביניהם מטבע שוקולד לבן או מריר קטן יכולים להעלות חיוך לסוף ארוחה חגיגית.

טיפ אחרון עם עלי כובע נזיר או היביסקוס? אפשר לחתוך ולהוסיף חופן צבעוני אפילו לצלחת מרק אישית
חג אביב שמח!


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il