הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלט פומלה אבוקדו וכרשה
07/02/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
2 מנות כ- 220 קלוריות למנה
מתכון למנה טעימה, בריאה וטרייה
סלט פומלה אבוקדו וכרשה

חומרים:

פומלה – חתוכה לקוביות
אבוקדו בינוי חתוך לקוביות או רצועות בינוניות
חצי כוס פטרוזיליה שטופה וחתוכה מעט
כרשה אחת (החלק הלבן) חתוכה לטבעות דקות
מעט פתיתי צ'ילי (אם לא אוהבים חריף – מעט גמבה חתוכה קטן)
כף אגוזי קשיו חתוכים

רוטב:
מיץ לימון מלימון טרי
מעט מלח
שתי כפות שמן שומשום או שמן אבוקדו

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר קטן ומוסיפים את טבעות הכרשה לשתים עד שלוש דקות.
מסננים את טבעות הכרשה ונותנים לה להצטנן.
מערבבים יחד את הלימון, המלח והשמן בקערה קטנה.
מערבבים יחד את הפומלה, האבוקדו, הפטרוזיליה והכרשה
מוסיפים את הרוטב בסמוך להגשה ומערבבים בעדינות
מפזרים מעט פתיתי צ'ילי או חתיכות קטנות של גמבה ומעל מפזרים את אגוזי הקשיו ומגישים

בתיאבון!


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il