הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מתכון לסלט עוף וברוקולי
04/01/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
6 מנות 60 קלוריות למנה
מתכון דיאטטי קל להכנה וטעים מאוד
מתכון לסלט  עוף וברוקולי

החומרים:

2 ראשי ברוקולי
3 עגבניות גדולות
חזה עוף

חצי כוס בצלצלים כבושים – חתוכים לארבע

רוטב
4 כפות שמן זית כתית מעולה
חצי כף חומץ בן יין איכותי
חצי שן שום קצוצה
כף חרדל דיג'ון
מעט מלח

אופן ההכנה:

הסירו את החלקים היבשים מהברוקולי וחתכו חלקים יפים. גבעולים ופרחי ברוקולי מוסיפים צבע ומרקם לסלט – רצוי לבחור את החלקים היפים יותר ולחתוך חתיכות בינוניות
לא קטנות ולא גדולות מידיי- כך שיהיה נוח ונעים לאכול.
הכניסו את חתיכות הברוקולי לסיר מים רותחים מלוחים למשך שתי דקות וסננו.
חתכו את העגבניות לחתיכות בגודל בינוני לא קצוצות מידי. והוסיפו לברוקולי,
צלו את חזה העוף במחבט פסים או בגריל , ללא תוספת שמן או שומן
צרו רצועות עוף דקות ואחידות ככל שניתן והוסיפו לברוקולי ולעגבניות.
בקערה נפרדת ערבבו היטב את מרכיבי הרוטב, טעמו והוסיפו פלפל אנגלי או פלפל שחור לפי הטעם.

הוסיפו את הרוטב לסלט וערבבו.

בתיאבון


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il