הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלמון עם שבבי אגוזי מלך
07/12/2016, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
4 מנות. כל מנה 290 קלוריות
להשלמה לארוחה מלאה – הוסיפו סלט עלים מתובל בלימון ומעט מלח
סלמון עם שבבי אגוזי מלך

חומרים:

4 חתיכות סלמון בינוניות (נתחי סלמון)
2 כפות דבש
3 כפיות חרדל דיג'ון
2 פרוסות לחם מלא חתוכות
3 כפות אגוזי מלך מרוסקים
1-2 כפות שמן קנולה או שמן אבוקדו אם יש
כפית עלי מרווה מיובשים

אופן ההכנה:

להכין את נתחי הסלמון על נייר אפייה ולרסס מעט בתרסיס שמן (לא חייבים)
לערבב יחד חרדל ודבש ולמרוח על נתחי הסלמון
להכין במעבד מזון פרורי לחם גסים ולערבב עם האגוזים המרוסקים ועלי המרווה
לאפות 15-20 דקות בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות צלזיוס

להגיש עם סלט עלים (אפשר להוסיף לסלט העלים מעט גרעיני רימון)


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il