הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מרק דלעת ניו-יורקי
08/11/2016, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
2 מנות כ 230 קלוריות למנה
סוף חודש אוקטובר עבר ובארה"ב חגגו את ליל כל הקדושים ובסוף נובמבר יחגגו את חג ההודייה. התקופה הקרירה הזו עשירה במאכלי דלעת טעימים ולרבים מהם מתכונים בראים ודלי קלוריות...
מרק דלעת ניו-יורקי

רכיבים:

700 גרם דלעת מקולפת וחתוכה
1 בצל קטן קצוץ
1 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 כף אבקת מרק ירקות דל נתרן
2 ספלים גדולים מים חמים
מעט תמין (קורנית) לקישוט ולטעם
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

חממו את התנור ל 200 מעלות
מרחו את קוביות הדלעת בכף אחת שמן זית והוסיפו מעט תימין מלח ופלפל
אפו את הדלעת במשך כ 20 דקות. הוציאו מהתנור והניחו בצד.
הוסיפו מים חמים לאבקת המרק וערבבו עד שלא יהיו יותר גושים
חממו כף שמן זית והוסיפו בצל קצוץ ושום כתוש ערבבו מספר פעמים
הוסיפו את המרק לבצל ולשום ולאחר מכן הוסיפו את הדלעת האפויה
במעבד מזון רסקו את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד ונוזלי.
הגישו בצלחת או בספל מרק ופזרו מעט תימין לקישוט.

בתיאבון

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il