הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פשטידת ברוקולי
27/02/2017, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
כ 10 מנות, רק 100 קלוריות בפרוסה
מתכון קליל ופשוט להכנה, דל קלוריות וטעים במיוחד
פשטידת ברוקולי

החומרים:

תבנית בקוטר 26 ס"מ
400 גרם ברוקולי, טרי או קפוא
2 קישואים
3 ביצים
4 כפות כמויונז
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
1 כף גדושה אבקת מרק בצל
3 כפות קמח מחיטה מלאה או קמח כוסמין
מעט שמן זית לשימון התבנית
 

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
מפרידים את הברוקולי לפרחים וחולטים כ-2 דקות במים רותחים ומסננים.
מגררים את הקישואים לרצועות דקות.
מערבבים יחד את כל המרכיבים, למעט הברוקולי והקישואים.
מוסיפים לבלילה את הברוקולי והקישואים.
אופים 35-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il