הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פשטידת ברוקולי
27/02/2017, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
כ 12 מנות, רק 90 קלוריות במנה.
מתכון קליל, דיאטטי ופשוט
פשטידת ברוקולי

איך אפשר לחגוג את שבועות בלי פשטידה? מתכון בסיס נהדר לפשטידה דיאטטית שאפשר בקלות להחליף את הברוקולי בירק אחר – תירס, פטריות וכו'. 

אפשר להשתמש בתבנית מלבנית קטנה, שתי תבניות אינגליש קייק או בתבניות שקעים למאפינס.

החומרים:

800 גרם ברוקולי טרי. אם משתמשים בקפוא, יש להפשיר אותו לפני השימוש
3 ביצים
3 כפות קמח כוסמין
1/2 כפית אבקת אפייה
1 גביע קוטג'
3 כפות גבינה בולגרית רזה 5% מפוררת
2 כפות גבינה צהובה רזה 9% מגוררת
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
אם משתמשים בברוקולי טרי, מפרקים אותו לפרחים ומבשלים במים רותחים במשך כ-10 דקות, עד שהוא מתרכך מעט ומסננים את המים
חותכים את הברוקולי גס ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך כ-40 דקות.


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il